Mig lurar man inte

January 23, 2014

Jag har precis skaffat mig en pool och jag måste säga att det är helt underbart. Jag lät svenskapoolfabriken ta hand om det hela och jag måste säga det att de har varit fenomenala, hur bra service som helst. Man har ju lärt sig ibland att man inte ska lita på byggarbetare och sådant. Det är många som har blivit blåsta men jag är väldigt glad över att jag höll mig till ett så bra företag. Jag tror att hemligheten med det där är att lita på rykten och sådant som man har hört från andra människor. Det är ju lättare att lita på en vän än att lita på en reklam. Förhoppningsvis så lär sig folk att göra det så de inte blir lurade lika ofta. Jag brukar alltid ha ett öga för sådant som att inte låta sig luras i första taget. Det kanske kommer ifrån erfarenhet, jag antar att det är så.

Leave a Reply