Rädda liv

March 31, 2014

Jag tror att skolans hlr utbildning gav mig väldigt mycket och framförallt så tyckte jag att det inspirerade mig väldigt mycket. Jag tyckte att det kändes så häftigt att veta att med den här kunskapen så kan man faktiskt rädda liv. Det var någonting som kändes så himla häftigt för mig, saken är ju den att jag själv gärna ville gå vidare på det spåret. Jag tror att en stor del av varför jag valde att börja plugga till sjuksköterska var att jag kände att jag kunde rädda liv med den där hjärt och lungräddningsutbildningen. Jag kände att om jag jobbade inom sjukvården så skulle jag känna en så stor mening och nu när jag har pluggat ett tag så känner jag väldigt starkt att jag gjorde rätt val. Det är skönt att kunna känna så faktiskt, det jobbigaste är ju när man går omkring och tvivlar på saker.

Leave a Reply