Nya fina lampknappar

May 13, 2014

Ibland krävs det inte mycket för att få ett rum att bli lite trevligare, jag tror att detaljer är väldigt viktiga och om man ändrar detaljerna lite så kan det se mycket fräschare i ett rum. Jag bytte ut lampknapparna i min lägenhet i helgen och det blev riktigt snyggt faktiskt, jag vet inte om det beror på att de gamla var väldigt smutsiga och dåliga eller om det var så att de nya från schneider helt enkelt var väldigt bra. Det är en balansgång mellan de två kanske. Det tog inte heller lång tid att byta ut dem så jag förstår egentligen inte varför jag inte har gjort det tidigare. Det är ju en väldigt enkel grej att göra så jag förundras när folk har gamla och dåliga lampknappar. Jag behöver dock inte oroa mig över det nåt mer eftersom jag har installerat nya fina.

Leave a Reply